Уважаеми кандидат-студенти,

Успешно приключи първият етап от състезанието за проект по информатика, информационни системи или информационни технологии за прием в специалности на Природо-математическия факултет към Югозападния университет "Неофит Рилски".

Бяха получени десетки проекти от кандидат-студенти от различни региони на страната. Комисията беше много затруднена в класирането на проектите, защото всички участници демонстрираха високи познания в областта на информационните технологии.

Отличени бяха 4 кандидати, които ще получат електронен сертификат, който им дава право да се запишат в специалностите "Информатика" или "Информационни системи и технологии".

Ето и имената на участниците с отличени проекти:

  • Виктор Чорбаджийски, гр. Благоевград - Презентация
  • Мартин Божурски, гр. Благоевград - Плакат
  • Михаела Тодорова, гр. Варна - Уеб сайт
  • Християн Лимов, гр. Благоевград - Компютърен колаж

Поради големия интерес и многобройните запитвания за удължаване на срока за участие, Природо-математическият факултет към Югозападния университет "Неофит Рилски" обявява втори етап за приемане на проекти по информатика, информационни системи или информационни технологии на желаещи да се обучават в специалностите "Информатика" и "Информационни системи и технологии".
Условията за участие остават същите ( линк), а проектите могат да бъдат изпращани в срок до 28 юни 2020 г. на имейл: competition-inf@swu.bg

Резултатите от втория етап на състезанието ще бъдат обявени отново на сайта на Югозападния университет "Неофит Рилски" на 2 юли 2020 г.