Надя Маринова - Employer Branding consultant на 60К, съвместно с експерти от Университетския център за кариерно развитие, запозна студенти от Югозападния университет "Неофит Рилски" с възможността за работа в независим контактен център за обслужване на клиенти. 60K е един от лидерите в бранша, който партнира с някои от най-разпознаваемите бизнеси - WizzAir, E-bay, Zumba и др.

В началото на срещата Надя Маринова консултира студентите как да направят успешен избор на работно място, как да разберат, дали предложението за работа е добро, кое работно място е полезно за кариерното им развитие и др.

Студенти от различни факултети и специалности се информираха за възможностите за кандидатстване за работа в компанията чрез отворените работни позиции в jobs.bg. Като основно предимство се посочи гъвкавото работно време, което позволява успешно съчетаване на учене с работа, а като изискване владеенето на чужди езици.

Активността на студентите провокира желанието на представителя на компанията за планиране на следваща среща, която ще бъде организирана в партньорство с Центъра за кариерно развитие на Югозападния университет "Неофит Рилски".